Stress release behandling

Stress release behandling

Stress opleves ikke kun psykisk og mentalt. Når du oplever stress over længere tid, vil din krop også reagere med forskellige stress reaktioner.

Stressrelease behandling er en korpsbehandling, der giver en anspændt og stresset krop,  mulighed for at give slip og falde til ro. Behandlingen følger kroppens egen parrathed til at slippe, den er blid og rolig og der samtales kun, hvis du har brug for det. 

Den fysiske stress opleves forskelligt fra individ til individ og alle skal derfor også behandles forskelligt.

Selv om det opleves forskelligt spænder vi mange af de samme muskler, når vi er under pres, for eksempel kæbe-, pande-, skuldermuskler og læggene. Stress release behandling frigør den spænding, du gennem længere tid har tilføjet disse muskler. 
Når din krop slipper anspændtheden, vil du mærke, at din krop vender tilbage til det udgangspunkt du engang havde før den stressede periode. Som Stress Release Terapeut kan jeg mærke hvor de enkelte spændinger sidder og den målrettede behandling vil have stor effekt på din krop og din oplevelse af at finde ind til en fornemmelse af afslappelse og ro.

Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du ligger ned med tøj og eventuelt et tæppe på.

PRISER 1 time
Normal pris 350 kr.
Er du på kontanthjælp eller SU 250 kr.

Eventuel aflysning skal ske inden 24 timer før det tidspunkt, hvor vi har aftalt at mødes. Afmelder du senere vil du skulle betale 50% af prisen. Udebliver du helt, uden at give mig besked, skal du betale det fulde beløb.