Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness for voksne med ADHD

Mindful opmærksomheds træning for voksne med ADHD har vist sig at have direkte positiv indvirkning på deres ADHD symptomer.

De kurser jeg holder i mindfulness for voksne med ADHD, er baseret på den metode som Dr. Lidia Zylowskas har beskrevet i bogen The Mindfulness Prescription for Adult ADHD

Programmet er tilrettelagt på en måde, hvor jeg tager højde for, de særlige udfordringer mange med ADHD har i forhold til at kunne gennemføre en rutinemæssig meditationspraksis.

Da Dr. Lidia Zylowskas i 2008 publicerede: Mindfulness Meditation Training in Adults and Adolescents, var det banebrydende ny viden. Ikke mindst på grund af de overbevisende resultater: 78% af deltagerne fra det 8 ugers program hun havde tilrettelagt: MAP (Mindful Awareness Practice) rapporterede at deres ADHD symptomer var aftaget. Flere deltagerne oplevede også at deres opmærksomhedskonflikter blev færre (hvor to eller flere ting konkurrerer om din opmærksomhed) og som en bonus blev oplevelser af angst og depression færre.

Jeg holder fortrinsvis mine mindfulness kurser i naturen, fordi det at opholde sig i naturen virker afstressende i sig selv. Kombineret med mindfulness kan du opnå en endnu dybere virkning.

Du kan læse en artikel, jeg har skrevet om mindfulness i naturen her.

Herunder kan du læse mere om mine kurser og om mine rejser som mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser.

 


Mindfulness-baseret naturterapi MBNT

Datoer 2018:

Eftermiddags kursus:
Torsdag 3. maj
Torsdag  10.maj
Torsdag 17. maj
Torsdag 24. maj
Torsdag 31. maj
Torsdag 7. juni

Tid: kl. 16:30 – 20:00 
Pris: 3.450 kr.

 

 


Formiddags  kursus:
Onsdag 2. maj
Onsdag  9.maj
Onsdag 16. maj
Onsdag 23. maj
Onsdag 30. maj
Onsdag 6. juni

Tid: kl. 10:00 – 13:30 
Pris: 3.450 kr.

For tilmelding eller spørgsmål: skriv i kontaktfeltet her

 

 

 


Mindfulness med Tid til ro rejser

Jeg er mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser. Ud over mindfulnes-meditation og yoga, tilbyder jeg også mindful akvarelmaling.

Læs mere om mindfulness-rejser med Tid til ro her.

Jeg deltager på følgende rejser

i 2017 :
Kreta 1/11 (KRON uddannelse)
Kreta 15/11
Kreta 8/12

i 2018:
Kreta 13/4
Kreta 20/4
Kreta 15/6
Kreta 22/6 (KRON uddannelse)
Kreta 31/8 (KRON uddannelse)
Kreta 21/9 
Kreta 28/9
Kreta 1 / 11 (KRON uddannelse)

For tilmelding eller spørgsmål skriv i kontaktfeltet her.

 


Hvad kan mindfulness i naturen?

Måske er du en af dem, der ved og kan mærke, at det gør dig godt at komme ud i naturen, eller måske savner du at komme i kontakt med naturen på en måde, hvor du virkelig kan mærke den, se farverne høre lydene og komme tilstede? Det er det mindfulness i naturen kan give dig.

Når du opholder dig i naturen, virker det afstressende i sig selv. Kombineret med mindfulness kan du opnå en endnu dybere restitution af krop og sind.

Naturen er kravfri, levende og hele tiden foranderlig. Du kan spejle dig i den.
Når du er i naturen på en ikke-målrettet måde, et sted hvor du føler dig tryg, får du mulighed for at skifte fra handle-modus til værens-modus og spontan opmærksomhed.

Det er handle-modus, vi bruger, når vi skal løse en opgave, koncentrere os, komme effektivt fra A til B. Den form for opmærksomhed kan vi få for meget af.
Den spontane opmærksomhed er en ikke-målrettet, ikke-fokuseret opmærksomhed, der opfanger de sanseindtryk, vi registrerer. I stedet for at bruge den mentale energi, der ligger i at sortere og kategorisere indtryk, åbner du med mindfulness i naturen op for at sanse det, som er, sådan som det er, uden at vurdere og uden at skulle nå noget.

Du kan læse en artikel, publiceret i P.O.V. som jeg har skrevet om mindfulness i naturen her.

Herunder kan du læse mere om mine ”Mindfulness i naturen”-kurser og om mine rejser som mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser.

 

 


 

 

Er du interesseret i at følge med i disse tilbud kan du følge facebooksiden ”Mindfulness og meditation i naturen”.

Så får du besked, når der dukker nye kurser op.